5 Ekim 2012 Cuma

Öğrenciye burs, kadına istihdam

Öğrenciye burs, kadına istihdam

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, şube binasında konsey üyeleriyle bir araya gelerek 2012–2013 yeni dönem çalışmalara start verdi. Kafkaslı, konsey bünyesinde istihdam sağlanacağını belirterek, öğrencilere burs verileceğini söyledi.
03 Ekim 2012 Çarşamba 21:04

2012–2013 yeni dönem sezon açılışına Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ile çok sayıda konsey üyesi katıldı. Yeni dönem sezonunu açıklarını açıklayan Şube Başkanı Kafkaslı, “Bu dönemde Manisa’ya önemli misafirlerimiz gelecek. Dünya ile bütünleşmiş çalışmalarımız olacak. Dünya Kadın Konseyi ve Dünya Yaşlılar Konseyi ile müşterek yapılacak projeler var. Bu kapsamda Türkiye ve Manisa’mıza çok önemli misafirler gelecekler. Önümüzdeki hafta Genel Başkanımız ve Şubelerimiz ile beraber Kadın Konseyimizin 2 günlük programı var. Onları gerçekleştireceğiz. Türk Kadınlar Konseyi, el birliğiyle kadınlara istihdam sağlıyor ve öğrencilere burs temin ediyor. Hedefimiz bin kadına hizmet vermek. Geçen yıl 250 kadına hizmet verdik. Bunun için çok gururluyuz. Ama bundan sonra devam edeceğiz. Şu anda 500’e yakın müracaat var. Ancak 150 kursiyer imkânımız var. Bunlar her sene devam edecek” dedi.
Başkan Kafkaslı, ayrıca yoğun istek üzerine Türk Kadınlar Konseyi’nin başına Genel Başkanı olarak eski Bakanlardan Işılay Saygın’ın geçtiğini kaydetti. Kafkaslı, önümüzdeki hafta Manisa’ya geleceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder