30 Aralık 2013 Pazartesi

TÜRK KADINLAR KONSEYİ İSTANBUL ŞUBESİ'NDEN

NEVAL GÜLER VE GÜL MUTLU SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI’NI ZİYARET ETTİ
17.12.2013

İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı‘nı ziyaret etti.
Restorasyon çalışmalarıyla yenilenen tarihi Hacı Beşir Ağa Medresesi’nde hizmet veren İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hayırseverlerle buluştu.
Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun ve eşi Rabia Sun ile İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüriser Aşıcı’nın ev sahipliği yaptığı programa, Türk Kadınlar Konseyi Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Aysel Dural ile Nilüfer Kadayıfçıoğlu, Tülin Demirören ve Ebru Ulu gibi hayırseverler katıldı.
Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, Neval Güler, Gül Mutlu ve hayırseverlere, İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nce 2008-2010 yılları arasında yapılan restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Gül Mutlu, yaklaşık otuz yıl Darüssaade Ağalığı yapan ve İstanbul’un muhtelif yerlerinde külliye, cami, medrese, sıbyan mektebi, kütüphane, tekke, sebil ve çeşme gibi imarethaneler yaptıran Hacı Beşir Ağa’nın inşa ettirdiği külliyede, vatandaşların yararına faydalı çalışmalar yürütüldüğü ve vakfın konseptinin binayla uyumlu olduğunu belirtti.
Birey, aile ve toplum refahını arttırmak amacıyla bütünsel sosyal politikalar izleyen İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı programı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder