8 Mart 2013 Cuma

Türk Kadınlar Konseyi Kilis Şubesi Başkanı Emel Ünver,

Kilis Kadın Stk'ları Bir Araya Geldi

Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Naile Korkmazcan önderliğinde kentteki Kadın Sivil Toplum Kuruluşları (STK) bir araya geldi.
(Kilis :: 08 Mart 2013 Cuma 09:46)
Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Naile Korkmazcan önderliğinde kentteki Kadın Sivil Toplum Kuruluşları (STK) bir araya geldi.
Her ay bir dernek organizesinde bir araya gelen kadın sivil toplum örgütleri bu ay Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Naile Korkmazcan organizasyonu ile Zeyno’nun yerinde bir araya geldi. Toplantıya Kilis Merkez ÇATOM Nimet Taş, Kadın Birliği Derneği Başkanı Hülya Soydinç, Gülistan Derneği Başkanı Belkız Emirel,
Türk Kadınlar Konseyi Kilis Şubesi Başkanı Emel Ünver, Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Canan Necioğlu, Kilis Kadınlarını Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Nigar Gelebek, Prof. Dr.Zehra Önder, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Üner Soydinç, Ne Olur Tut Ellerimi Derneği Başkanı Gülseher Sevinç ile Beyaz Ay Derneği Başkanı Canan Ketrez katıldı.
Kadın STK Başkanlara Zeyno’nun yeri sahibi Zeynep Dağcı tarafından yöresel sıkma, börek başta olmak üzere ikram edildi.
Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Naile Korkmazcan, dernek olarak yeni bir girişimci olan Elmas Kartal’ı destekleyerek çeyiz üzerine yeni bir yer açmasında katkıda bulunduklarını ve girişimci kadınları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Öte yandan Kilis’te, Mağdur ve Muhtaç Olan Kadınları Koruma Derneği Sibel Gökdeniz Başkanlığı’nda kurulacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder