8 Mart 2013 Cuma

TKK.İZMİR, "kadın desteği"


Çocuklar, kadın desteği ile bilgisayara kavuştu
Yeni Asır Kadın Dünyası Koordinatörü Fatoş Dayıoğlu, Yeni Asır'ın düzenlediği "Mutfak Zirvesi'nde açtıkları stanttan elde ettikleri geliri çocuklar için kullandıklarını açıkladı
(Haber Giriş tarihi: 05.03.2013 18.32 Güncelleme: 18.32 –Yaşam)
TOLGA TEKİN (HABER MERKEZİ)
Sokak Çocuklarını Koruma ve Çocuklar Geleceğimizdir Derneği'nin geçtiğimiz ay çalınan bilgisayarı, Yeni Asır Kadın Dünyası öncülüğünde duyarlı kadın kuruluşlarının desteği ile yerine yenisi alındı.
Katkı sağladılar
Yeni Asır Kadın Dünyası Koordinatörü Fatoş Dayıoğlu, Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlenen Mutfak Zirvesi'nde açtıkları stantta gıda satışı yaparak sağladıkları gelirle derneğin çalınan bilgisayarını aldıklarını belirtti.
Fatoş Dayıoğlu, "Mutfak Zirvesi'nde Yeni Asır Kadın Dünyası olarak açtığımız stantta gıda satışı yaparak gelir elde ettik. Bu gelirle de derneğin çalınan bilgisayarının yerine yenisini aldık. Çeşitli kadın kuruluşları bu çalışmaya destek oldu. Türk Kadınlar Birliği Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka şubeleri, Türk Kadınlar Konseyi, Ege Kadın Dayanışma Vakfı ve Yeni Asır Kadın Dünyası üyelerinin yaptıkları gıdalar ile elde ettiğimiz gelirle derneğe bilgisayar bağışı yapıldı. Katkı koyan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
Toplumsal bir hizmet gerçekleşti
Düzenledikleri aktivitelerle İzmir ve Egeli kadınlara çeşitli sosyal faaliyetlere katılma imkanı tanıyan Yeni Asır Kadın Dünyası, Sokak Çocuklarını Koruma ve Çocuklar Geleceğimizdir Derneği'ne yaptığı katkı ile toplumsal bir hizmeti yerine getirdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder