8 Mayıs 2013 Çarşamba

TKK ORTAOKULU'NDAN TATI'YA TEŞEKKÜR

Türk Kadınlar Konseyi Ortaokulu’ndan 
Tatı’ya Teşekkür

Buca’nın Karacaağaç Köyü’nde Türk Kadınlar Konseyi Derneği’nin yaptırdığı Türk Kadınlar Konseyi Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen “EXPO” konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı. Türk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı...

26 Nisan 2013 Cuma 12:09
Türk Kadınlar Konseyi Ortaokulu’ndan Tatı’ya Teşekkür
Buca’nın Karacaağaç Köyü’nde Türk Kadınlar Konseyi Derneği’nin yaptırdığı Türk Kadınlar Konseyi Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen “EXPO” konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı. Türk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı Işılay Saygın, okul öğrencilerinin EXPO’yu algılamalarının kompozisyonlara mükemmel derecede yansıdığını belirtirken, öğrencileri kutladı. Törende İkinci olan TUğçe Çalışkan’ın köydeki Sağlık Ocağı sorunu ile bütünleştirdiği sağlık temalı EXPO kompozisyonu ise ayakta alkışlandı.
Buca Kamyakamı Şenol Bozacıoğlu, Milli Eğitim müdürü Recep Yanık, Türk Kadınlar Konseyi İzmir Şube Başkanı Süheyla Diker, Şeref Başkanı Engin Demir, Geçen Dönem Başkanı Derya Kırdar ve üyelerin yanısıra köy halkının katıldığı şenlikte Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu yıl da okulda bazı fiziki çalışmaları nedeniyle teşekkür belgesi verildi.
Başkan Ercan Tatı, geçmişte İl Genel meclisi üyeliği döneminden itibaren Karacaağaç’ın eğitim kurumlarına ve yanısıra organik üretim çabalarına destek olduğunu anımsattı, “Buca’daki tüm okulların ihtiyaçlarına koşturuyoruz. Bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.
Minik öğrencilerin halk oyunları gösterileri, şiirler ve diğer gösteriler ile süren şenlikte daha sonra kompozisyon yarışmasında birinci olan Furkan Doğru, İkinci olan Tuğçe Çalışkan ve üçüncü olan Aleyna Duyar’a ödülleri verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder