30 Nisan 2013 Salı

TKK.İZMİR :: 'Kazanamayanlar' kazandı

'Kazanamayanlar' kazandı
Türk Kadınlar Konseyi Derneği İzmir Şubesi tarafından Türk Kadınlar Konseyi Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen "EXPO 2020" konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren öğrencileri kutlayarak ödüllerini veren Devlet eski Bakanı Işılay Saygın, "Güzel bir konu, güncel bir konu. Yarışmada emeği geçenleri kutluyorum ve sevgili öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Buca Karacaağaç Köyü'ndeki okulda düzenlenen ödül törenine Devlet eski Bakanı ve aynı zamanda Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Işılay Saygın, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Türk Kadınlar Konseyi Derneği İzmir Şube Başkanı Süheyla Diker, Şeref Başkanı Engin Demir ve geçen dönem başkanı Derya Kırdar, Karacaağaç Köyü Muhtarı Dursun Atagün ile davetliler katıldı.

Konuşmaların ardından "EXPO 2020" konulu kompozisyon yarışmasında "Kazanamayanlar" adlı eseri ile birinci olan 7. Sınıf öğrencisi M. Furkan Doğru'ya, "EXPO'yu İzmir kazanırsa" adlı eseri ile ikinci olan 7. Sınıf öğrencisi Tuğçe Çalışkan'a ve "İzmir 2020'ye hazırlanıyor" adlı eseri ile üçüncü olan 7. Sınıf öğrencisi Aleyna Duyar'a ödülleri verildi. Tören Türk Kadınlar Konseyi Anaokulu öğrencilerinin yaptığı halk oyunları gösterisi ile son buldu. METİN BURMALI 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder